SZÉLVÉDŐCSERE

MIT KELL TENNIE?

Első sorban telefonon (+36-30-844-8000) árajánlatot kérnie.

Második lehetőség az email: (KLIKKELJEN MOST IDE)

Általában a szélvédőcseréről: Amennyiben a szélvédőjavításra már nincs lehetőség elkerülhetettlen a szélvédőcsere. Ez egy mechanikai folyamat. Első lépésben feltesszük a védő palástokat a gépjárműre, hogy ne karcolódjon az autó fényezése a szélvédő csere alatt. Utána levesszük az ablaktörlőket. Utána kivágjuk a szélvédőt. Utána beragasszuk a szélvédőt. Száradás után elvihető a gépkocsi.

Szélvédő csere alapanyaga a nyers szélvédő üveg. Ebből létezik eredeti, utángyártott, majd ázsiai avagy kínainak nevezzük a nem éppen a minőségéről híres szélvédőket. A gyári szélvédő anyagvastagsága általában 4.97 mm ennek a klimakomfort, és zajkomfort fokozata a maximális! Viszont a vékonyabb szélvédőkről nem lehet ugyanezt elmondani, ezért olcsóbb is! Megvan a szélvédő akkor jöhet a beragasztás! A beragasztás lehetséges levegős, elektromos kinyomó pisztollyal, vagy manuális kinyomóval! Mindegyikek megvan a mega előnye és hátránya. A levegős helyhez kötött mivel kompreszor müködteti. Az akkumlátoros lemerülhet, a kézi fárasztó nagy tapasztalat kell hozzá, hogy egyenletesen lehessen kinyomni. Van aki a szélvédőre, van aki a gépjárműre nyomja a szélvédő ragasztót. Utána a beemelés következik. Itt a kettő ember előny! Létezik egy emberes kivitelezés ebben az esetben a másik oldalra beemelő szerszámot kell használni! Végén amikor be van emelve a szélvédő üveg a helyére ragasztó csíkkal lerügzítjük felül hogy ne mozdúljon el a szélvédő, majd a száradási szakasz következik. 2-4 óra ki milyen hatékonyságű ragasztót használ.

Általános kérdések és válaszok a szélvédőcseréről

Szélvédőcsere ideje

Általában 2-3 óra a szélvédőcsere ideje.

Az új üveg karcos?

Az új szélvédő nem karcos. Gyári vadonat új. A bontott szélvédő szokott karcos lenni.

Akusztikus szélvédő?

Legtöbb szélvédő már akusztikus. Ellenőrzése: szitanymaton egy fül található. Be tudjuk szerezni, tudjuk cserélni.

Garanciát vállalnak?

Több mint húsz éves szakmai tapasztalatunknak köszönhetően minden sikeresen elvégzett munkáunk után örök garanciát adunk!

Kiszállás megoldható?

Szélvédőcserénél a múhely körülmények ajánlottak. Nyáron a kiszállás megoldható. Minimális hőfok szükséges külterületen, melnyek mértéke 15-20 celsius

Beázhat a szélvédőcsere után?

Munkáink után nincs beázás!

Árlista.

Főoldal.

Mikor szeretne jönni hozzánk?

Szervízautó
Hét: 8:00 - 24:00
Ked: 8:00 - 24:00
Szer: 8:00 - 24:00
Csüt: 8:00 - 24:00
Pén: 8:00 - 24:00
Szo: 8:00 - 24:00
Vas: 8:00 - 24:00
Műhely
Hét: 8:00 - 17:00
Ked: 8:00 - 17:00
Szer: 8:00 - 17:00
Csüt: 8:00 - 17:00
Pén: 8:00 - 16:00
Szo: Zárva
Vas: Zárva

Magunkról.

Kapcsolat.

szélvédő javítás budapest